# Börja med att mosa en banan till en jämn smet. Det går åt en banan per portion.
# Om man har tänkt att göra en dessert av denna rätt, tillsätt då en nypa vaniljsocker och fortsätt fluffa upp smeten.
# Häll därefter ner smeten i stekpanna och stek på medelvärme på varje sida tills ytan blir gyllenbrun.
# Lägg upp på tallrik och servera med exempelvis keso som bryter av den söta banansmaken på vänligt vis. (Känn er inte söndersmulade i själen om ni inte lyckas få till en perfekt pannkaka.) Toppa med kokosflingor och ringla över lite honung.
Alternativt kan man äta pannkakorna ihop med kesella och färska bär, nötter, sirap, hjortronsylt, glass, nutella...
DEN SÖTA FANTASIN FINNER INGA GRÄNSER.
Yummi=) kul att du testat, vad blir ditt betyg?
SvaraRaderaJa riktigt yummi, tack åter för tipset! Hmm, det är svårt att sätta betyg på något som man själv har gjort. Känns som att omdömet blir mindre neutralt då, ungefär som om man skulle recensera sin egna bok ;)
SvaraRaderaNåvars - eftersom rätten är billig och väldigt enkel att tillaga samt smakar tacksamt gott, får den LLL.